top of page

JULLIE ITALIAANSE BRUILOFT

Heb je altijd al je bruiloft willen vieren op een superromantische locatie in Italie? Als in een droom, waarin alles kan en mogelijk is? Wij kunnen die droom voor je realiseren! Want verborgen in de prachtige natuur van Toscane ligt onze sfeervolle B&B.


 

Jullie liefde vieren, samen met alle mensen die belangrijk zijn voor jullie, op een prachtige locatie.

Samen met een groep familie en vrienden overnachten in onze sfeervolle B&B, gevolgd door een intieme bruiloft. Of een fantastisch feest in ons restaurant. Genieten onder de Italiaanse sterrenhemel op een romantische en bijzondere locatie, die echt voor en van jullie samen is.

 

Ceremonie

Het afleggen van je trouwgelofte kan in ons prachtige authentieke kerkje dat plaats biedt aan 40 personen. Wil je de ceremonie toch liever buiten? Dan kan natuurlijk ook, in het romantische prieeltje in de tuin. Hier kunnen wij ca 100 stoelen bijplaatsen.

 

 

Het is jullie dag: dus wij nemen jullie alles uit handen.

 

Wij kunnen we echt alles voor jullie regelen. Van de trouwambtenaar tot de bloemen, het haar en de make up van de bruid. En van de fotograaf tot de muziek. Ook het vervoer van de gasten van de luchthaven van Pisa naar onze locatie behoort tot mogelijkheden. We kijken graag samen met jullie naar jullie wensen en verwachtingen.

 

 

Buiten dineren aan een lange tafel, zoals een echte Italiaanse familie

Dineren buiten onder de Italiaanse sterrenhemel aan een lange tafel, als een echte Italiaanse familie. Een heerlijk meergangen diner met mooie wijnen. En een fantastisch dessert met huisgemaakte likeuren. Onze keuken is biologisch en traditioneel, eerlijk en zonder poespas en we maken zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Bij ons is alles mogelijk en we passen graag alles aan naar jouw wens en smaak.

En de volgende ochtend sluiten jullie af met een heerlijk ontbijt voor alle gasten op ons terras waar jullie kunnen genieten van het prachtige uitzicht!

 

 

Voldoende ruimte voor jullie gasten

Kamers met een eigen thema en voor het bruidspaar vanzelfsprekend de suite!

 

Al onze slaapkamers hebben een eigen 'thema' en vanzelfsprekend hebben we ook een bruidssuite. In onze verschillende thema kamers is ruimte voor ca 12-14 gasten. Wij hebben een samenwerkingsverband met een ‘bevriende’ B&B 5 minuten in de buurt van onze locatie. Hier kunnen ook nog een aantal gasten logeren. In ons restaurant is plaats voor 100 mensen. Ook hier kun je een fantastisch feest geven.


 

Wijnproeverij en Pasta workshop

Op verzoek kunnen wij een wijnproeverij en/of pastaworkshop verzorgen voor jullie en je gasten.


 

Huwelijksreis of korte vakantie

De omgeving van onze B&B leent zich uitstekend voor een huwelijksreis. Of voor de huwelijksgasten als zij er een korte vakantie aan vast willen knopen. Op 45 autominuten van onze B&B liggen historische stadjes zoals de Cinque Terre, de Golf van Dichters, Versilia of de bekende Toscaanse kunststeden zoals Lucca of Pisa. Maar ook liefhebbers van shoppen kunnen hun hart ophalen, zoals in het mondaine stadje Forte dei Marmi: het Sint Tropez van deze Italiaanse kust.

 

 

Bereikbaarheid vanuit Nederland

En de reis ernaartoe? Die is prima te doen, je vliegt in ruim één uurtje naar Pisa met het vliegtuig vanaf Rotterdam of Amsterdam. Je wordt daar opgehaald door de gastheer of gastvrouw en binnen 45 minuten ben je op onze prachtige trouwlocatie. Je gasten kunnen op het vliegveld voor een betaalbare prijs een auto huren. Maar voor grote groepen kunnen wij vanzelfsprekend ook busvervoer regelen.

 

Dit heb ik van de site gehaald en aangepast:

Zorgvuldige restauratie-ingrepen, uitgevoerd met respect voor de historische kenmerken, hebben onze oude boerderij van 500 vierkante meter tot een prachtig B & B. We beschikken over een enorme tuin en een panoramisch terras van 70 vierkante meter, voor ontbijt en of eventueel een borrel. Ons restaurant met de gewelfde plafonds, maakt het plaatje compleet van een unieke en romantische feestlocatie! Laat je inspireren door bijgaande foto’s van de prachtige en romantische B&B

Jullie gastvrouw en gastheren

 

bottom of page